Tule hakemaan oma Työkirjasi

Kesätöiden hakuajat lähestyvät nopeasti. Onneksi paras työnhaku- ja uraopas kaikille tekniikan alan opiskelijoille ilmestyy 26. kerran marraskuun lopussa. Tuotimme opiskelijoille ja vastavalmistuneille oppaan, joka tekee työnhausta ja uran visioinnista mahdollisimman vaivatonta. Työkirjasta löydät tärkeimmät työnhaun työkalut, kuten CV- ja hakemus esimerkit, vinkkejä haastatteluun, ohjeita työsopimuksen tekemiseen ja TEKin viimeisimmät palkkasuositukset. Opas tarjoaa opiskelijoille apua myös uran visiointiin ja suunnitteluun sekä työvälineitä omien vahvuuksien tunnistamiseen.

Työelämä on kansainvälistä ja se heijastuu myös työnhakuun. Halusimme ehdottomasti kuunnella lukijoidemme toiveita kansainvälisyyden lisäämisestä oppaaseen ja pohdimme ratkaisua yhdessä teknillisten yliopistojen ja tiedekuntien kanssa. Työkirja 2019 tuokin aiempaa vahvemmin esille tämän näkökulman työelämästä. Lopputuloksena on uusi kansainvälisempi opas, joka sisältää artikkeleja, esimerkkejä ja työnhaun työkaluja sekä suomeksi että englanniksi. Toivomme sen tarjoavan opiskelijoille mahdollisimman hyvät valmiudet nykyhetken sekä tulevaisuuden työnhakuun ja työelämään.

Kansainvälisemmän oppaamme nimi lyhennettiin tänä vuonna Työkirjaksi. Toivomme oppaan uuden ytimekkään nimen kuvastavan vahvasti sen sisältöjä. Lisäksi haluamme nimen puhuttelevan vuosittain laajenevaa lukijakuntaamme.

Työkirja julkaistaan marraskuun lopussa. Tule hakemaan omasi!

Lanseerauksen jälkeen Työkirjoja on saatavilla kampuksesi ura- ja työelämäpalveluista sekä kiltahuoneilta.

Lanseerauspäivät ja paikkakunnat:

Pystyt tarkastelemaan tapahtumia klikkaamalla paikkakunnan nimeä.

Author

Työkirjan toimitus

Parhaat vinkit työnhakuun ja uraan. Blogissa haluamme antaa tietoiskuja, kertoa tarinoita ja tuoda työnhaun tuoreimmat uutiset juuri sinulle.

Kesätyö on mahdollis