Löydät nyt yliopistojen työ- ja harjoittelupaikat JobTeaserista ja Valojobsista

25.01.2021#Työnhaku

 

Vanhan Aarresaari-työnvälitysportaalin poistuttua käytöstä marraskuussa 2020 siirtyivät yliopistot kahden eri järjestelmän käyttäjiksi. JobTeaser-palvelun ovat ottaneet käyttöönsä Helsingin, Tampereen, Turun, Jyväskylän ja Itä-Suomen yliopistot, Hanken, Åbo Akademi sekä Aalto- ja LUT-yliopistot. ValoJobsia käyttävät puolestaan Vaasan, Oulun ja Lapin yliopistot.

Jos haet esimerkiksi kesätöitä, on nyt mitä parhain hetki tutustua uusien järjestelmien tarjoamiin mahdollisuuksiin!

Yliopisto-opiskelijoille kohdennettuja mahdollisuuksia

Kaisa Niskanen Tampereen yliopiston Urapalveluista ja Ida-Maria Volturi LUT-yliopiston Urapalveluista perustelevat, miksi opiskelijan kannattaa suunnata JobTeaseriin.

– JobTeaserin paikkailmoittelu on kohdennettu erityisesti yliopisto-opiskelijoille niin harjoittelujen, lopputyöaiheiden kuin työpaikkojenkin osalta. Erotuksena yleisempiin työnvälitysalustoihin JobTeaserissä monet työnantajat haluavat kontaktoida nimenomaan opiskelijoita tai vastavalmistuvia ammattilaisia ja tarjota juuri heille kohdennettuna mahdollisuuksia.

Alustalle rekisteröityminen on mahdollista vain opiskelijoillemme ja alumneillemme, ja sinne avattavat paikat moderoidaan korkeakoulujen koulutusalojen mukaisesti, Ida-Maria ja Kaisa kertovat.

JobTeaser osana urasuunnittelua

– Monet yliopistot ovat siirtäneet myös muita urapalveluitaan osittain tai kokonaan JobTeaseriin – muun muassa uraohjauksen ajanvarauksen, uraluennot ja -koulutukset sekä rekrytointitapahtumat opiskelija löytää JobTeaseristä. JobTeaser ei siis ole pelkästään työnhakua vaan myös muuta urasuunnittelua tukeva palvelualusta, vinkkaavat Ida-Maria ja Kaisa.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan! Osoitteen oman yliopistosi alustaan löydät: https://www.aarresaari.net/tyonhaku/

 

Teksti: Koostettu Kaisa Niskasen ja Ida-Maria Volturin vastauksista
Kuva: Getty Images

 

Hyödynnä LinkedInin potentiaali nyt – kiität itseäsi tulevaisuudessa

Työkirjan toimitus

Parhaat vinkit työnhakuun ja uraan. Blogissa haluamme antaa tietoiskuja, kertoa tarinoita ja tuoda työnhaun tuoreimmat uutiset juuri sinulle.

Viimeisimmät blogipostaukset

#Teekkarit

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

SEURAA TEEKKAREITA INSTAGRAMISSA