Tule hakemaan oma Työkirjasi

Kesätöiden hakuajat lähestyvät nopeasti. Kesätyö on usean opiskelijan ammatillisen taipaleen ensimmäinen askel, ja siihen kannattaakin panostaa. Juuri siitä syystä paras työnhaku- ja uraopas kaikille tekniikan alan opiskelijoille ilmestyy 27. kerran marraskuun puolivälissä. Tuotimme opiskelijoille ja vastavalmistuneille oppaan, joka tekee työnhausta ja uran visioinnista mahdollisimman vaivatonta. Työkirjasta löydät tärkeimmät työnhaun työkalut, kuten CV- ja hakemusesimerkit, vinkkejä haastatteluun, ohjeita työsopimuksen tekemiseen ja TEKin viimeisimmät palkkasuositukset. Opas tarjoaa opiskelijoille apua myös uran visiointiin ja suunnitteluun, työvälineitä omien vahvuuksien tunnistamiseen sekä sisältöä myös vapaa-ajalle.

Työelämä on kansainvälistä ja se heijastuu myös työnhakuun. Siksi jatkamme kansainvälisellä linjallamme ja tarjoamme monipuolisen oppaan, joka sisältää artikkeleita, esimerkkejä ja työnhaun työkaluja sekä suomeksi että englanniksi. Toivomme sen tarjoavan opiskelijoille mahdollisimman hyvät valmiudet nykyhetken sekä tulevaisuuden työnhakuun ja työelämään.

Tuttuun tapaan olemme tehneet yhteistyötä kampusten ura- ja työelämäpalveluiden, rekrytoijien, työnantajien ja ura-asiantuntijoiden kanssa.

Työkirja julkaistaan marraskuun puolivälissä. Tule hakemaan omasi! Jos et pääse lanseeraukseen, Työkirjoja on jaossa kampuksen ura- ja työelämäpalveluissa, kilta- ja ainejärjestöhuoneilla, TEKLoungessa sekä TEKin ständeillä kampuksen tapahtumissa.

Muista myös liittyä Työkirjan Facebook-ryhmään. Sinne työnantajat ilmoittavat avoimista työpaikoista.

 

Lanseerauspäivät ja -paikkakunnat:

  • 14.11. Kumpula, Helsinki
  • 18.11. Yliopistonmäki, Turku
  • 19.11. Linnanmaa, Oulu
  • 19.11. Otaniemi, Espoo
  • 20.11. Skinnarila, Lappeenranta
  • 21.11. Hervanta, Tampere
  • 21.11. Yliopiston kampus, Vaasa
Author

Työkirjan toimitus

Parhaat vinkit työnhakuun ja uraan. Blogissa haluamme antaa tietoiskuja, kertoa tarinoita ja tuoda työnhaun tuoreimmat uutiset juuri sinulle.

Fuksi tulee töihin